Een veelzijdige tuinaannemer met oog

voor detail

Tuinaannemer Frederik Vanpoucke in Geraardsbergen

BVBA Vanpoucke Frederik in Geraardsbergen garandeert een vlot verloop van de werken in uw tuin. Met de nodige ervaring en machines in eigen beheer beschikt Frederik Vanpoucke over alles wat u zoekt in een goede tuinaannemer. Over de jaren heen heeft deze tuinarchitect zich gespecialiseerd in:

  • Aanleg van terras en/of oprit: terrassen en opritten in verschillende soorten natuursteen zoals platines en blauwe hardsteen, maar  ook voor het leggen van klinkers, kasseien, tegels en bankirai bent u bij ons aan het juiste adres. 

  • Tegelwerken: wij leggen vloeren in poolhouses, garages, bergruimtes en andere leefruimtes. Hiervoor maken wij gebruik van keramische tegels of natuursteen.

  • Aanleg en onderhoud van tuinen: van bomen snoeien en het maaien van uw gras tot het leggen van gras- en grindmatten. Tuinaannemer Frederik Vanpoecke doet het! 

  • Plaatsen van afsluitingen en poorten: tuinpoorten en tuinafsluitingen plaatsen in hout, beton, composiet of draad. 

 

Contacteer ons voor meer informatie! Wij staan steeds tot uw dienst in de regio van Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant: Geraardsbergen, Oudenaarde, Ninove, Roosdaal, Aalst, Ternat, Wemmel, Dilbeek, Lennik, Halle, Herne, Galmaarden, Overijse en nog veel meer …

 

                     

 

Wenst u een vrijblijvende offerte? Neem dan zeker contact met ons op.

Dan komen wij ter plaatse en bekijken we samen de plannen die u gemaakt hebt voor uw project.